Skip to content
"Los Angeles: het mekka van de ‘health foodies’ is waar mijn studie als Voedingsdeskundige begon"
“Los Angeles: het mekka van de ‘health foodies’ is waar mijn studie als Voedingsdeskundige begon”

"Anderen helpen hun gezondheid terug te winnen, je energiek te voelen, het stoppen van de stemmetjes in je hoofd en je schuldig te voelen zodat je weer opbloeit en je leven terug wint is mijn passie."

Mijn unieke benadering door middel van voeding op een natuurlijke wijze en transformational coaching neemt jou, de klant, als leidraad, omdat ‘not-one-size-fits-all eenduidigheid niet past.

Het begint met het zoeken naar ‘de oorzaak’ , de storingen in het lichaam, het luisteren naar de seintjes die het lichaam laat zien in plaats van het plakken van pleisters op de ‘symptomen’ zoals weinig energie, opgeblazen gevoel of overtollig buikvet.

Van daaruit coach ik bij elke gelegenheid om eenvoudige subtiele veranderingen aan te brengen die grote resultaten opleveren. Ik geloof in mijn klanten die hun dromen nastreven, risico’s te  nemen, zichzelf te verassen en een leven van oneindige mogelijkheden te creëren.

Mijn reis met ‘voeding als medicijn’ begon in mijn vroege twintiger jaren toen mijn dikke darm niet meer werkte. Advies van de Internist was het vervangen van mijn dikkedarm door een plastic buis! Was dit de juiste manier om de oorzaak van het probleem op te lossen? Waarin ik  niet geloofde.

Mijn Holistic Nutrition reis begon, met eerst veel verschillende Holistic Health Practitioners te zien en mijn dikke darm op een veel gezondere manier te genezen.

Door de jaren heen reisde ik de wereld rond, proefde verschillende culinaire gerechten in veel verschillende landen. Begon mijn studie aan het Institute for Integrative Nutrition in New York en woonde in California. Gespecialiseerd in Voedsel Allergiën en gecertificeerd Gluten Specialist. Los Angeles, het Mekka van de ‘health foodies’ is waar mijn studie als voedingsdeskundige begon, mijn passie voor voeding op allerlei vlak continueerde en startte ‘Happy Cravings’.

Anderen helpen hun gezondheid terug te winnen, je energiek te voelen, het stoppen van de stemmetjes in je hoofd en je schuldig te voelen zodat je weer opbloeit en je leven terug wint is mijn passie.

Ik werk – vanaf mijn huidige thuisbasis Amsterdam, na 15 jaar in LA te hebben gewoond –  virtueel via Facetime, Skype of Whatsapp video, ontmoet persoonlijk, werk met privé-klanten en kleine groepen om je te helpen evolueren naar de gezondste, beste versie van jezelf.